Waterdichte telefoonhoesje | Waterdicht telefoonhoesje | Waterdichte telefoonhoes | waterdichte hoes telefoon | onderwater hoesje | waterbestendig telefoonhoesje| Max variant | Jaunti®

17.95

Gratis bezorgd
1 Jaar garantie
14 dagen bedenktijd
Binnen 30 dagen retour
Veilig betalen met Ideal
Achteraf betalen met Klarna
Levertijd 1-2 dagen via DPD.
Live tracking & zelf bezorgtijd aanpassen

»
Gemaakt van hoogwaardige materialen

» Volledig waterdichte telefoonhoesje
» Smartphone blijft bedienbaar
» Je kunt foto’s & video’s blijven maken
» Passend voor alle typen smartphones.
» Max variant – binnenmaat 9,5 x 16cm
» Inclusief een nekkoord & armband
» Voor thuis, op vakantie of op reis.

Voor een demonstratie video, bekijk de tabblad video’s hieronder.

 

Beschrijving

Bescherm je smartphone tegen water, stof en vuil met het waterdichte telefoonhoesje van Jaunti. Creëer makkelijk en snel je eigen waterdichte hoes wanneer je tuis, tijdens de sport, of op reis in de buurt komt van water. Door het vastdraaien van de zegelringen wordt de binnenkant van het telefoonhoesje waterdicht. Zo zorg je voor een optimale bescherming van je smartphone. Naast je telefoon, kun je ook andere waardevolle spullen in het onderwater hoesje bewaren, zoals je paspoort, geld en betaalpassen.

Voordelen:
 Volledig waterdicht – IPX8 gecertificeerd.
 Bescherming –  tegen water, stof en vuil
 Ook beschermd – paspoort & betaalpassen
 Kwaliteit – van hoogwaardige materialen 
 Universele maat – alle typen smartphones
Max binnenmaat – 9,5x16cm 
 Bruikbaarheid – Telefoon blijft bedienbaar
 Accessoires – een nek koord & armband.
 Duurzaam – de hoes gaat lang mee
Inzetbaar – Thuis, tijdens sport of vakantie.

Bescherming:
Bescherm je telefoon, geld of betaalpassen optimaal met de onderwater hoesje van Jaunti. Door het gebruik van kwalitatieve materialen en het klemsysteem, heb je altijd een oplossing bij de hand om je waardevolle spullen te beschermen wanneer in en om het water. Naast water biedt het waterdichte telefoonhoesje bescherming tegen sneeuw, stof of vuil.

Bruikbaarheid:
Wanneer je je smartphone in het waterdicht hoesje plaatst, kun je door de transparante folie nog steeds gebruikmaken van je telefoon. Daarnaast kun je ook foto’s en video’s maken van een scherpe kwaliteit wanneer in het waterdicht telefoonhoesje. Ideaal voor thuis, tijdens de sport of op reis.

Kwaliteit:
De waterdichte telefoonhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft hierdoor een IPX8 certificering gekregen. Daarnaast kun je bij normaal gebruik het waterdicht hoesje hergebruiken.

Universele maat:
De waterbestendige telefoonhoes valt in de categorie Max – variant door de universele maat. Dit betekend dat alle typen smartphones passend zijn in het waterdicht telefoonhoesje. Zo ook een paspoort of betaalpas. De binnenmaat van de telefoonhoes is 9,5x16cm.

Accessoires:
De waterbestendige telefoonhoes wordt geleverd met een stevige nekkoord en een armband.

IPX-codering:
De IP –codering is een codering dat de mate van beveiliging van de constructie van elektrisch of elektronische apparatuur aanduidt. Er zijn diverse IP- coderingen. De IPX-codering gaat specifiek over waterdichtheid. De IPX-codering wordt gemeten op een schaal van 1 tot 8 wat aangeeft dat ons waterdicht telefoonhoesje de hoogste score heeft behaald.

Instructies:
Test ten alle tijden het onderwater hoesje uit voordat je hem in gebruik neemt. Plaats er een stuk (water absorberend) papier in en rol voor het sluiten van het waterdicht telefoonhoesje, voorzichtig het lucht eruit. Plaats daarna het waterbestendig telefoonhoesje onder de kraan, in een spoelbak of emmer. Na gebruik, leg de hoes plat neer zodat er geen water in waterdichte telefoonhoes komt. Vermijd scherpe voorwerpen en hoge watertemperaturen. Gebruik het waterdichte telefoonhoesje tot een diepte van maximaal 15 meter.

Inhoud:
De waterdichte telefoonhoes, nekkoord en een armband.

Wat voor service biedt Sheane?
Wij streven ernaar om een zo goed mogelijk klanten ervaring te bieden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kunt je de volledige klantenservice pagina na bekijken, of contact met ons opnemen via de contact pagina.

Bestel nu je waterdichte telefoonhoesje en ervaar direct de kwaliteit van Jaunti.

Wat voor service biedt Sheane?
Wij streven ernaar om een zo goed mogelijk klanten ervaring te bieden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kunt je de volledige klantenservice pagina hier bekijken, of contact met ons opnemen via de contact pagina.

Extra informatie

Gewicht0.1 kg
Afmetingen21 × 11.5 × 1.5 cm
EAN

8719326997506

Brand

Jaunti

Product Id

200.000020

Kleur

Zwart

Materiaal

PVC & ABS Folie

Buitenmaat

21×10,5cm

Binnenmaat

16×9,5cm

Gewicht

100 gram

Inhoud

Waterdichte telefoonhoes, nekkoord en armband

Certificering

IPX8

Geschikt voor

Iphone, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Mototola, Nokia, One Plus, Pixel

Ook geschikt voor

Paspoort, betaalpassen