"We love to create, innovate and market."

Service

Welkom op onze service pagina. Hier vind u alle informatie dat betrekking heeft met het bestellen in onze SheaneShop. Mocht u alsnog een vraag hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Levertijd

Alle producten die wij in de Sheaneshop aanbieden zijn direct uit voorraad leverbaar. Indien het niet het geval is, zal het duidelijk op de product pagina zijn vermeld. Wij werken samen met PostNL die binnen 1-2 dagen na aanmelding uw pakketje levert. De track & trace gegevens vermelden wij duidelijk op de orderbevesting.

Veilig bestellen & betalen

U kunt bij ons snel en veilig bestellen. Dat betekend dat onze website is versleuteld via een SSL-verbinding. U herkent een veilige SSL-verbinding door het slotje in uw browser. Onze volledige privacy verklaring kunt u hier na lezen.

Bestel proces

Nadat u via de blauwe knop het product in de winkel wagen heeft geplaatst, kunt u uw gegevens invullen en de order betalen. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, zullen wij de order in behandeling nemen, hier word u via de mail van op de hoogte gesteld. Ten slotte wanneer uw order is aangemeld bij Post NL en verstuurd, sturen wij onze bevestiging met de track & trace gegevens.

 

Bestelling wijzigen of annuleren

Indien u nog geen order bevestiging heeft ontvangen, dan kunt u uw bestelling nog wijzigen of annuleren. Dat kunt u doen door ons een mail te sturen via de contact formulier. Vermeld wel uw order nummer, zo kunnen wij de annulering sneller verwerken.

Betalen

Op onze website kunt u veilig betalen via een versleutelde SSL–verbinding. Dit kunt u controleren via het slotje in de browser. Daarnaast bieden wij u diverse betalings–mogelijkheden aan waaronder; direct bank overschrijving, Ideal en Paypal.

Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij Sheane. Is na ontvangst het artikel niet naar wens, dan kunt u het artikel ongebruikt, in en in de originele verpakking, binnen 14 dagen terug sturen. Indien het artikel is gebruikt of beschadigd, dan is ruilen of retourneren niet mogelijk.

Kosten & aansprakelijkheid voor het retourneren

De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening. Naast de kosten, is het verzend traject op basis van uw eigen risico. Na ontvangst van het artikel zullen wij de retour in behandeling nemen.

 

Retourneren in stappen

Na ontvangst van het door u bestelde artikel heeft u 14 dagen na verzendatum de tijd om deze terug te sturen.

Stuur ons een bericht via de contact formulier dat u een retour wilt aanmelden. Vermeld hierbij duidelijk het order nummer, zo kunnen wij na ontvangst van het artikel de retour sneller behandelen.

Sluit de originele verpakking en plaats in een stevige verzenddoos. Bij voorkeur de verzenddoos waarin het artikel is geleverd.

Noteer duidelijk het retour adres op de verzenddoos. Het retour adres is:

Sheane, Windturbine 7, 3815KP in Amersfoort.

Breng het pakket naar uw lokale postkantoor en verzend met de optie ” handtekening bij ontvangst”. Zo bent u er zeker van dat uw pakket is afgeleverd.

Na ontvangst van het artikel zullen wij het bekijken en contact met u opnemen.

Indien akkoord,  zullen wij een bevestiging sturen met daarin het aankoop bedrag dat zal worden terug gestort.

Vragen, ideeën of suggesties

Mocht u vragen hebben over onze producten of service, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Wij streven om onze service te verbeteren en horen graag van u wanneer u suggesties heeft, zo helpt u ons bij het verbeteren van de service die wij bieden.