Retourneren

Hoe kunnen we je helpen?

Retourneren

Overzicht van de meest gestelde vragen

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar ons retouradres, zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, ongebruikt, in de originele staat en verpakking, aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@sheane.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in ongebruikt en onbeschadigde staat retour ontvangen is.

Stuur ons een bericht via de contact formulier dat je een retour wilt aanmelden. Vermeld hierbij duidelijk het ordernummer, zo kunnen wij na ontvangst van het artikel de retour sneller behandelen.

Sluit de originele verpakking en plaats in een stevige verzenddoos. Bij voorkeur de verzenddoos waarin het artikel is geleverd. Noteer duidelijk het retour adres op de verzenddoos. Het retour adres is:

Sheane, Windturbine 7, 3815KP in Amersfoort.

Breng het pakket naar je lokale postkantoor en verzend met de optie ” handtekening bij ontvangst”. Zo ben je er zeker van dat het pakket is afgeleverd.

Na ontvangst van het artikel zullen wij het bekijken en contact met je opnemen.

Indien akkoord, zullen wij een bevestiging sturen met daarin het aankoopbedrag dat zal worden teruggestort.

De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening. Naast de kosten, is het verzendt traject op basis van je eigen risico. Na ontvangst van het artikel zullen wij de retour in behandeling nemen en contact met je opnemen.

Het retour adres is:

Sheane, Windturbine 7, 3815KP in Amersfoort.

Noteer duidelijk je ordernummer op de doos, zo kunnen wij je retour sneller verwerken.

Na ontvangst van je retour zullen wij je per mail op de hoogte brengen van ontvangst. Bewaar goed het verzendbewijs, zo kun je online ook de status van de zending volgen.

Wij verwerken de retour binnen 5 dagen na ontvangst en houden je op de hoogte hiervan per mail.

Nadat wij je retour hebben verwerkt, betalen wij je gelijk terug. Hoe lang het duurt voordat het geld op je rekning staat is afhankelijk van je betaal methode of bank. Je kunt ervan uit gaan dat het bedrag met 3-5 dagen wordt bijgeschreven.

Andere vraag? We helpen je graag verder